top of page
Cartell catequesi.png

catequesi sant ignasi

La catequesi una formació que dura dos cursos i que han de fer tots els nens i nenes que vulguin fer la 1a comunió. A Sant Ignasi aprenem tot el que cal saber a partir de jocs, tallers i activitats; per així passar-ho bé mentre, poc a poc, ens apropem a Jesús.


Us hi animeu?

Preguntes freqüents

A PARTIR DE QUINA EDAT PUC INSCRIURE EL MEU INFANT?

A catequesi els nens i nenes aprenen sobre Jesús jugant i fent activitats, però per a moltes d'elles és necessari que l'infant sàpiga llegir. És per això, que l'edat mínima recomanada són 8 anys (a partir de 3r de primària).

quin és el preu d'inscripció?

El preu d'inscripció són 50 € per any, que es poden abonar al moment de fer la inscripció o a poc a poc durant el curs. Aquests diners es fan servir per proporcionar als infants el material necessari per fer les activitats (colors, llàpis, tisores, cola, carpeta...)

CAL ESTAR BATEJAT?

SÍ! Per fer la primera comunió cal estar batejat. Però no cal estar-ho en el moment de fer la inscripció.  Els nens i nenes que volen fer la 1a comunió i que no estan batejats, poden fer-ho en alguna de les misses familiars del curs, en presència de la seva família i dels seus companys de catequesi.

bottom of page