top of page
R.png

EL far - joves sant ignasi

El Grup de Joves EL FAR és una nova proposta de la parròquia de Sant Ignasi als joves de més de 12 anys: un espai 100% pensat per joves i per als joves, on es poden mirar pel·lícules, fer activitats, compartir temes interessants i fer algun voluntariat.


Us hi animeu?

properes activitats

Green Illustrated We Respect the Elderly Poster.png

Voluntariat

amb gent gran

18/02/2023

CARTELL CINE!.png

Missa + CINE

Nadal 2022

28/01/2023

00CCC55B-81DA-4BE8-B0C8-9A388D0168DF.png

Sortida

Pessebre vivent

3/12/2022

Preguntes freqüents

QUI SOM?

Som un grup de 6 noies joves de diferents edats (entre 15 i 23 anys). Entre totes decidim que volem fer, quins dies quedem, si volem fer alguna excursió, quina peli mirarem i sobre que parlarem quan l’haguem vist… 

En el grup hem trobat un espai que és 100% nostre. Allà parlem dels temes que ens preocupen, de com ha anat la nostra setmana, tractem temes útils per als treballs de l'institut i també aquells que ens semblen interessants per a la vida (sostenibilitat, consumisme, proposits d'any nou, robòtica...) i quan estem cansades de molt estudiar i no tenim ganes de pensar gaire, juguem a jocs de taula!

Tenim moltes ganes de tenir noves incorporacions al grup i de comprartir aquest espai amb tota persona que s'hi vulgui afegir. Us hi animeu?

CAL SER CRISTIÀ?

No! A nosaltres ens és igual si una persona està batejada, ha fet la primera comunió o no té cap sacrament. Nosaltres també tenim els nostres dubtes de fe, sabeu? I potser no totes estem d'acord en les mateixes coses... Però, per sort, per venir al grup només cal tenir una ment oberta i respectar les idees de totes les persones que hi participem.

ÉS OBLIGATORI VENIR A MISSA?

No! Nosaltres creiem que cadascú ha de viure la seva vida (i la seva fe) a la seva manera i, per aquest motiu, no obliguem a ningú a fer res. Tot i així, nosaltres hi anem i participem activament, ja sigui com a músic o cantaires o fent qualsevol altra tasca (llegir, repartir espelmes, portar les ofrenes…). Ens agrada perquè és un punt de trobada amb tota la comunitat (i perquè després hi ha cine jove!!).

ÉS EL MATEIX UN GRUP DE JOVES QUE LA CATEQUESI DE CONFIRMACIÓ?

El grup de joves no és 100% una catequesi de confirmació. Algunes del grup estem confirmades, algunes ens agradaria fer-ho més endavant i algunes ni ens ho hem plantejat. ​En qualsevol cas, si una persona entra en el grup i es vol confirmar, l'acompanyarem en tot el procés i buscarem activitats per ajudar-la a preparar-se per aquest moment tant especial. Si et vols confirmar, escriu-nos i et farem un lloc al grup!​​
 

FINS A QUINA EDAT PUC PARTICIPAR?

Al nostre grup no li hem posat edat màxima per participar! Ens és igual si ets major o menor d'edat, si ja tens carnet de conduir o no... Si et consideres una persona jove i t'interessa participar del grup, nosaltres t'acollirem sense problemes!

bottom of page