top of page
  • Foto del escritorParròquia de Sant Ignasi de Loiola Barcelona

10è aniversari de l’Esplai Brúixola

Qui sou i quin vincle teniu amb la parròquia?

Laia: Sóc la Laia Cantos, tinc 19 anys i estudio interiorisme. Soc exinfant i exmonitora de l'esplai Brúixola i també vaig fer catequesi i la primera comunió en aquesta parròquia.

Quim: Em dic Quim, tinc 19 anys, estic estudiant telecomunicacions i sóc monitor de l’Esplai Brúixola. 


Com vau arribar a l’Esplai?

Laia: Fa 10 anys, mentres feia catequesis, es va informar a les families de la parròquia de que hi hauria un dia prova d'un esplai que volien formar. Vaig anar al dia de prova i de cap m'hi vaig inscriure.

Quim: Vaig arribar a l’Esplai Brúxiola perquè uns amics dels meus pares els ho van recomanar. Era el setembre del 2014, el primer curs sencer de l’Esplai.


Quin és el millor regal que t’ha fet l’Esplai?

Laia: L'esplai va ser un gran refugi per a mi gràcies a la gran família que és i ha sigut sempre.

Quim: amistats. L’Esplai m’ha regalat moltes amistats i molts moments increïbles amb aquesta gent. 


Com descriurieu l’evolució de l’Esplai en aquests 10 anys?

Laia: Progrés i creixement serien les millors paraules per descriure aquests 10 anys d'esplai.

Quim: jo diria que l’Esplai ha crescut però no només en números, també ha crescut en el sentit de cada any s’han fet coses noves. Actualment tenim moltes tradicions i molts projectes que al principi no teníem. Per exemple, s’ha creat marxandatge, els projectes del grup de grans, s’han consolidat els noms dels grups d’edat (que ara ja en són sis!!) i, sobretot, s’ha creat un sentiment molt xulo de pertinença i d’anar tots a una.


Què fareu per celebrar el 10è aniversari?

El dia 6 d’abril a partir de les 16.30 hores, farem una tarda oberta d’esplai a la Plaça de la Sagrada Família (davant de la façana de la Passió), que acabarà amb un sopar popular i un concert. Hi està tothom convidadíssim! 💚💜


Podeu consultar la seva invitació al seu perfil d'Instagram: https://www.instagram.com/p/C4nwMesoJNH/?igsh=ejJ6bjFxZ2hsbDJ3

Comments


bottom of page