top of page
  • Xavier Moretó, rector

75 anys de la parròquia!

A Sant Ignasi estem de festa! Celebrem els 75 anys de la fundació. Des d'aquells temps del col·legi de Vedrunes de Dos de Maig fins ara han passat moltes coses. Aquella parròquia que li deien "la comunista" pel seu tarannà revolucionari... Eren temps de la dictadura. Els censors ens vigilaven. Es feien reunions clandestines. En parròquies com Sant Ignasi i d'altres és on varen començar els sindicats... Ara ja no estem en aquells temps, però l'esperit revolucionari encara dura. Ho hem vist recentment amb el Sínode i l'assemblea. Volem fer moltes coses. Només ens falta personal... Tot arribarà.


Amb motiu d'aquest aniversari farem tot un seguit de coses: una celebració, una pujada a la Cova de Manresa, una festa pels nens, una exposició de fotos... Mirem de participar-hi. És la nostra comunitat. Per molts anys!

Entradas Recientes

Ver todo

Estar-se amb Ell

CATALÀ Estem en l'anomenat "temps ordinari". Litúrgicament, és el temps que va de Nadal a la Quaresma. Tanmateix, d'ordinari – en el sentit més col·loquial – no en té res! Els evangelis d'aquests dies

Comentarios


bottom of page