top of page
  • Foto del escritorParròquia de Sant Ignasi de Loiola Barcelona

Arriba de nou el setembre…

...han acabat les vacances escolars, i un nou curs ha començat. 

 

A l'inici del curs passat iniciàvem la feina de la parròquia amb les propostes que havíem treballat amb el Sínode els mesos anteriors. Algunes propostes s’han anat concretant, d’entre elles, donar un nou impuls a la comunicació parroquial. Algunes de les accions que es va posar en marxa son,  per una banda, treballar la transparència, per a que els membres de la comunitat tinguem més informació del que fem, com ho fem  i qui ho fa. Per altra banda també es van obrir més canals de comunicació:  el full, la web renovats, l’instagram, ... i sobre tot, apropar-nos a la persona, compartir experiències, coneixements i acompanyar-nos en aquest camí que compartim.

 

Des del grup de comunicació us volem agrair a tots aquells que ens fan arribar noves idees, noves activitats i us animem a continuar fent créixer la nostra comunitat amb els suggeriments.  Podeu fer-nos arribar les vostres aportacions al número de WhatsApp 682.151.274 (només per missatges, no es poder rebre trucades) i al email santignasibcn@gmail.com.

 

Aquest any hem volgut fer un número extra de EL FULL al setembre, comunicant l’inici d’algunes activitats. Ja sabem que setembre és temps de tornar a les rutines, però també moment de nous projectes. Us convidem a viure la fe més activament, també en grups, en comunitat, fent voluntariat, fent de catequista, ... podeu consultar les activitats i grups d'aquest curs a la pàgina ACTIVITATS.


Us animem a tots a participar-hi, de ben segur que ajuda a totes i tots a créixer!

bottom of page