top of page
  • Foto del escritorCatequesi Sant Ignasi

Catequesi 2022-2023

Ja s'acaba el curs. Aquesta setmana ha estat la darrera de la catequesi. Els nens i nenes de 2n van fer la primera comunió el dia 14 o el dia 21 de maig. Ha estat un curs molt enriquidor per tots. Aquest any érem molts (11 infants de 2n i 9 de primer).


Us volem explicar com és un dia de catequesi: cada dia el primer de tot que fèiem era jugar una estona, a futbol, a amagar-se... i després estàvem tots junts pregant, escoltant música suau o bé parlant cadascú del millor que li havia passat a la setmana i donant gràcies. Més tard, cadascú anava amb el seu catequista a fer el tema que tocava. A vegades hem estat tot el grup junt i això ha fet que siguem una pinya i que ens coneguem tots molt. Els quarts dijous hem preparat la missa familiar, que aquest curs ha estat força participativa, hem fet teatre, cartells, hem preparat les homilies... cada mes una cosa diferent! Alguns dies hem baixat a l'església a veure com és i què hi ha i el Xavi ens ha explicat moltes coses. També hem celebrat Nadal amb la missa del pollet i fent el nostre particular pessebre vivent i hem beneït els rams.


Aquest curs hem anat a veure el pessebre vivent de Corbera i ens ha agradat molt i aquest dissabte, 27 de maig, hem participat de la darrera missa familiar (on els nens de la primera comunió hem pogut participar de l'Eucaristia) i de la gran festa de la parròquia per celebrar els 75 anys. Ahhhh ... i de tant en tant també hem fet una mica de soroll.


Però... el curs vinent tornem. Si sabeu de nens i nenes que vulguin venir a catequesi a conèixer Jesús i preparar-se per a la primera comunió que vinguin al setembre i ens ho diguin.


Bon estiu a tots i gràcies per participar també de les misses familiars.



bottom of page