top of page
  • Foto del escritorParròquia de Sant Ignasi de Loiola Barcelona

Celebració dels 25 anys d’ordenació de Mn. Xavier Moretó

CAT El passat dijous dia 2 de maig, l’església de la parròquia Sant Ignasi es va omplir. Amb una convocatòria discreta ( no podem dir que fos secreta) els diferents grups de la comunitat, persones de parròquies on havia estat anteriorment  Mn. Xavier, i molts dels participants en les activitats que es realitzen als locals de la parròquia, ens vam trobar a l’habitual missa de les 8 del vespre . Mn. Xavier Moretó celebrava aquell mateix dia els 25 anys de la seva ordenació presbiteral, moment doncs per donar-ne gràcies. 


Amb l’entrada del grup de gospel cantant “tinc una llum al cor” començava la celebració. La presència de molts companys de camí, i rectors de les parròquies del nostre entorn així com les lectures i els cants van fer més festiva la celebració. La  homilia de Mn. Xavier va ser improvisada, entranyable i ben sentida... inspiradora per la nostra comunitat  i per les altres . Les pregàries compartides van recollir el sentir de la nostra parròquia. 


Trobar-nos tots al voltant de l’altar va ajudar a sentir-nos com a germans i germanes que caminen i es reconeixen al voltant de la paraula de Déu i del seu missatge.


No es podia acabar una celebració com aquesta sense unes breus paraules per desitjar que siguin molts més els anys en que Mn. Xavier pugui estar per la comunitat, per l’Arquebisbat de Barcelona i per continuar treballant per un món millor i més a prop de l’evangeli. Aquest desig es va fer present també en els regals, les abraçades i un pica-pica a l’entresòl: PER MOLTS ANY MÉS, MOLTES FELICITATS MN XAVIER.

ESP El pasado jueves día 2 de mayo, la iglesia de la parroquia Sant Ignasi se llenó. Con una convocatoria discreta (no podemos decir que fuera secreta) los diferentes grupos de la comunidad, personas de parroquias en las que había estado anteriormente Mn. Xavier, y muchos de los participantes en las actividades que se realizan en los locales de la parroquia, nos encontramos en la habitual misa de las 8 de la tarde. Mn. Xavier Moretó celebraba ese mismo día los 25 años de su ordenación presbiteral, momento pues para dar gracias.


Con la entrada del grupo de gospel cantante "Tinc una llum al cor" comenzaba la celebración. La presencia de muchos compañeros de camino, y párrocos de las parroquias de nuestro entorno así como las lecturas y los cantos hicieron más festiva la celebración. La homilía de Mn. Xavier fue improvisada, entrañable y bien sentida... inspiradora por nuestra comunidad y por las demás. Las plegarias compartidas recogieron el oído de nuestra parroquia.


Encontrarnos todos en torno al altar ayudó a sentirnos como hermanos y hermanas que caminan y se reconocen en torno a la palabra de Dios y de su mensaje.


No podía terminarse una celebración como esta sin unas breves palabras para desear que sean muchos más los años en que Mn. Xavier pueda estar por la comunidad, por el arzobispado de Barcelona y por seguir trabajando por un mundo mejor y más cerca del evangelio. Este deseo se hizo presente también en los regalos, los abrazos y un aperitivo en el entresuelo: POR MUCHOS AÑO MAS, MUCHAS FELICIDADES Mn. XAVIER.

コメント


bottom of page