top of page
  • Xavier Moretó, rector

Comencem una nova etapa!

Comencem un nou temps. El Sínode i l'Assemblea ens han tocat! Una de les grans novetats la teniu al davant. Nova web, nou full. Nova comissió de comunicació. És molt important estar al dia a les xarxes! Podem arribar a molta gent. És una veritable eina d'evangelització. Cal cuidar-la. Tenim moltes altres propostes, només ens calen voluntaris. Som-hi! Fem comunitat! Entre tots!




Comunicar-nos més i millor: la comissió de comunicació ens presentem!


A partir de les conclusions extretes del grup de comunicació de l’Assemblea Parroquial del 8 d’octubre, aquest novembre vam engegar la nova comissió de comunicació de Sant Ignasi. Som un grup de sis persones molt heterogeni: joves i grans, algunes d’aquí i altres de l’altra banda de l’oceà… però ens uneixen les ganes de contribuir a crear comunitat a la nostra parròquia.


Encara estem treballant en desenvolupar canals i eines, però ens presentem amb aquest full renovat, la nova pàgina web i més activitat a les xarxes (ens podeu seguir a Instagram al perfil amb el nom @santignasibcn). Us convidem a contribuir, enviar suggeriments i compartir el que feu als grups i activitats. Podeu contactar amb la comissió al correu: santignasibcn@gmail.com


Que, moguts per la gràcia de Nadal, tant la nova comissió de comunicació com tota la comunitat de Sant Ignasi puguem comunicar la Bona Notícia de Jesús.


Laia, Jesús, María, Marta, Montse i Sofia

Comissió de comunicació


Entradas Recientes

Ver todo

Estar-se amb Ell

CATALÀ Estem en l'anomenat "temps ordinari". Litúrgicament, és el temps que va de Nadal a la Quaresma. Tanmateix, d'ordinari – en el sentit més col·loquial – no en té res! Els evangelis d'aquests dies

bottom of page