top of page
Foto del escritorParròquia de Sant Ignasi de Loiola Barcelona

Entrevista a Pilar Garriga

Com et presentaries?

Soc Pilar Garriga vaig néixer a Manresa l’any 1935 i sóc vídua de Joan Blesa que també  va estar implicat a la parròquia                               


Com i quan va ser el teu primer contacte amb la Parròquia de Sant Ignasi de Loiola?   

L’any 1984 vàrem decidir venir a viure a Barcelona, vam conèixer a Mossèn Pere Vivó, al meu marit li va oferir portar la economia i a mi de catequista. Eran uns anys en que molt nens i nenes volian fer la Primera Comunió, el segon any ja teníem 70 nens per la celebració

També he format part del Consell Parroquial com a secretaria i actualment formo part de la Junta de la Llar que Mossèn Xavier té molta il-lusió per tornar impulsar,participo en el grup de Tertulia literària, on amb les meves companyes passen molt bons moments. 


El teu passatge de l’evangeli 

Les Benaurances. Es un text que em dona molta esperança.


El teu sant o santa o advocació preferida

Tinc i sempre he tingut molta devoció al Papa Joan XXIII.


Que li desitjaries a la parròquia

Tinc molta esperança de que vinguin temps millors i sobre tot acollir a persones més joves, la generació que va després de nosaltres i que es troba a faltar en les celebracions.


El sentit de la vida

Ser i intentar ser feliç, respectant idees, opinions i maneres de ser. Estimar i sentir-me estimada i arribar al final de la vida amb il.lusió i esperança, prop de la família i agraint totes les amistats que m’estimen.



Comentarios


bottom of page