top of page
  • Foto del escritorEsplai Brúixola - Sant Ignasi

Everest fem el Camí de Sant Jaume

Aquesta Setmana Santa, el grup Everest de l’Esplai Brúixola vam realitzar l’esperat projecte de curs: fer un tram del Camí de Sant Jaume!


Durant tres dies vam caminar més de 80 km des de A Corunya fins a Santiago de Compostel·la. Envoltades de molta flora i fauna vam gaudir de la natura fins arribar a Santiago, xerrant i compartint experiències totes plegades. 


Tot i estar molt cansades per moments, fent parades per recuperar-nos, finalment vam arribar a la "Praza do Obradoiro", la plaça on es troba la catedral de Santiago de Compostel·la i que és l'objectiu de totes les peregrines que fan el camí. 


L'últim dia del nostre viatge el vam dedicar a explorar aquesta meravellosa ciutat i l'endemà, de bona matinada, vam agafar el vol de tornada a casa. Vam gaudir molt del camí, va ser una experiència molt bonica!!Per una altra banda, i tal com us vam anunciar a la missa familiar i a les xarxes de l’Esplai i la parròquia, diumenge 23 d’abril vam celebrar Santa Jordina i Sant Jordi amb l'esplai!! Vam posar una paradeta al carrer Cartagena, gairebé tocant a Glòries, i allà vam vendre roses per finançar el nostre projecte.


A més, les monitores van preparar un munt d’activitats, com ara intercanviar llibres, fer punts de llibre en forma de drac i pintar-nos la cara, que ens van ajudar a vendre totes les roses durant el matí i a donar-nos a conèixer pel nostre barri.


Seguint en la línia de financiar el nostre viatge, el dia 27 de maig amb motiu de la celebració dels 75 anys de la parròquia, es faran diverses activitats coordinades per l'esplai. El grup d'Everest tindrem una paradeta amb berenar per vendre, us hi esperem a totes.


Moltes gràcies a tothom per col·laborar amb nosaltres!留言


bottom of page