top of page
  • Foto del escritorEsplai Brúixola - Sant Ignasi

L’Esplai Brúixola anem a Viladecans

El cap de setmana del 25 i 26 de març, l'Esplai Brúixola vam anar de sortida! Un grup de 40 infants i joves, entre participants i monitores, vam anar a Viladecans en tren i vam dormir als locals de la Parròquia de Santa Maria Magdalena, seu de l'Esplai Llumvi, on ens van acollir de meravella.


Durant la sortida vam poder conèixer Viladecans, una ciutat que està molt a prop de Barcelona i que té un munt de parcs superxulos, en els quals hem fet un munt d'activitats relacionades amb el viatge per mons paral·lels que han fet la Xaxi i la Lulu. Després de passar per diferents mons (el de les espies, el dels jutges i advocades, i l’absurd), finalment vam arribar fins al món on els animals parlen, que era el somni de la Xaxi. A la Xaxi li va agradar tant aquest món que s'hi volia quedar, però finalment vam aconseguir convèncer-la per tornar amb la seva família i amigues al nostre món.



Aquesta és la segona sortida que hem fet aquest curs a l'Esplai i la quarta activitat esporàdica d'aquest trimestre (de fet, fa dues setmanes les joves de l'Esplai van participar de la TrocaJove, una trobada dels joves de tots els esplais cristians de Catalunya), i és que a poc a poc ens anem preparant per a les colònies d'estiu, una sortida de deu nits que farem a finals de juliol.


Aquest estiu anirem de colònies dels 18 al 28 de juliol, a una masia molt bonica que hi ha a Moià. La casa té suficients places perquè hi puguem anar amb 74 infants de 5 a 17 anys, uns quants més que els que tenim actualment a l'Esplai, i és que les inscripcions estaran obertes a tots als infants i joves que hi vulguin participar!! Les monitores hem començat a preparar ja les activitats i el dia 15 d'abril obrirem les inscripcions. Estem molt emocionades!


Cartell de les colònies d'Estiu 2023


De mentre, us convidem a seguir les novetats de l'Esplai i les colònies al nostre Instagram (@esplaibruixola) i a la nostra pàgina web (esplaibruixola.weebly.com).

bottom of page