top of page
Foto del escritorGrup de Joves «El Far»

La petita biblioteca del rober

Aquest cap de setmana ha sigut Sant Jordi, i les noies del grup de joves de la parròquia de Sant Ignasi, l’hem celebrat amb un projecte: crear una petita biblioteca per al rober.


Vam començar dissabte a la tarda buscant llibres per a infants a la biblioteca de la comunitat i els vam classificar per edats. Els llibres per a més petits estan identificats amb un gomet groc, els següents amb un gomet verd i els llibres per a joves amb un gomet vermell.


Gran part d’aquests llibres es van quedar a la biblioteca de la comunitat (si mai l'heu vista, està als locals de la parròquia) separats en diferents lleixes de la llibreria. Uns poquets els vam triar per baixar-los al rober en una caixa de plàstic.


Quan vam acabar de preparar la caixa, vam preparar uns quants punts de llibre per felicitar el dia de Sant Jordi a les famílies del rober.


Dimarts 25 d’abril, dia que es fa el repartiment de menjar i roba, vam baixar la petita biblioteca al rober. I vam poder parlar amb algunes de les primeres usuàries de la biblioteca. Esperem que la puguin gaudir durant molt de temps!





Comments


bottom of page