top of page
Xavier Moretó, rector

Més sobre el 75è aniversari

A mesura que passa el temps anem sabent més coses al voltant de les celebracions:


El 6 de Maig pugem a Montserrat i a la Cova de Manresa. Al matí anirem a la missa conventual de Montserrat amb el cant de l’Escolania. Ens quedarem a dinar. A la tarda anirem a la Cova de Manresa. Farem una pregària especial amb motiu del 75è aniversari de la parròquia. Aquesta sortida també es proposarà a les altres parròquies de la Comunitat Pastoral de Sagrada Família però sobretot vindran de la parròquia de la Sagrada Família.


El dia 27 de Maig, després de les 1eres comunions, dissabte, farem una festa popular. Serà a la tarda. Tallarem el carrer Provença. Hi hauran pallassos i música. L’Esplai Brúixola farà un munt d’activitats per a infants i joves. Es convidarà als nens i nenes de la catequesi i de les escoles del barri. En ser dia de reflexió –l’endemà hi hauran eleccions– esperem una bona assistència.


Finalment, el dia 11 de juny celebrarem solemnement el 75è aniversari en l’eucaristia de les 12’30. Vindrà el Pare Xicoy, jesuïta, que va estar a la parròquia. Presidirà i/o predicarà a la missa. Encara no ho tenim decidit. També farem una exposició de fotografies al vestíbul i acabarem a un dinar fraternal als locals del 1er pis.


Us animo a venir a tots aquests actes. Fem comunitat de Sant Ignasi!

Commentaires


bottom of page