top of page
  • Foto del escritorParròquia de Sant Ignasi de Loiola Barcelona

Pasqua de la Resurrecció del Senyor


Continuem recuperant articles publicats a fulls de fa anys. En aquest cas, compartim una visió plena d’esperança i bellesa, que ens convida a viure la Pasqua amb renovada alegria de cor.


Quan travessem un paisatge repetidament al llarg dels anys i ens seguim meravellant pel que veiem i sentim, com si fos la 1a vegada, és que hi ha vida nova a la terra.


Quan una parella no ha pogut tenir fills o, enmig del patiment, han perdut el seu petit, i, oblidats de si mateixos i del seu dolor, acullen a casa un necessitat commoguts per ell, aleshores és que hi ha una fecunditat sense límits a la terra.


Quan una religiosa o un religiós consagrat només a Déu, veu córrer els petits dels altres i juga amb ells sense voler-los posseir, i s'alegra de la felicitat dels altres, aleshores és que hi ha esperança aquí, a la terra.


O quan anem extraviats i perduts, plens de dubtes i de pors, en un món que no ens rep, i un desconegut ens demana ajuda, i, sorpresos, no se la sabem negar llavors el món es recrea i fins i tot la Trinitat i els àngels canten i ballen al cel.


O quan tots ens donaven per morts espiritualment (fins a nosaltres mateixos), i en el fons del nostre ésser continua havent-hi lloc per a Crist, perquè ompli de fe el nostre cor i ens converteixi, ens ressusciti i ens transformi en Ell, llavors és que hi ha salvació a la terra.


I si aquesta nit encara ens obrim confiats a l'AMOR, a allò inesperat, a la bellesa i al misteri, a allò infinitament proper i allò infinitament llunyà, aleshores, és que Crist ha ressuscitat, nosaltres amb Ell des del baptisme, i és Pasqua en la terra.


Feliç Pasqua!Commenti


bottom of page