top of page
  • Foto del escritorParròquia de Sant Ignasi de Loiola Barcelona

Recapte d’aliments a l’Escola Vedruna Immaculada

Com cada any, aquest mes de desembre, l'escola Vedruna Immaculada ha organitzat una campanya de recollida d'aliments amb col·laboració de la parròquia de Sant Ignasi de Loiola.


La campanya de recollida va començar amb el disseny dels pòsters, preparats pels alumnes de 3r d'ESO. Van quedar uns cartells xulíssims, que us compartim a continuació:


(Podeu veure la resta al blog de joves de l'Escola Vedruna Immaculada)


El dia 20 de desembre, els alumnes de 4t d'ESO van venir a la parròquia i ens van portar al banc d'aliments una gran quantitat de bosses farcides de menjar, portades a l'escola per alumnes, treballadors i famílies.


Un cop als locals de la Parròquia, mn. Xavier, els va explicar tot el procés que segueix cadascun dels productes des que entren fins que formen part del lot d'alguna família o persona necessitada. En Xavi va explicar als alumnes que es faríen creus de quina mena de persones formen aquest col·lectiu. No es tracta del perfil que tots tenim a l'imaginari col·lectiu, sinó persones normals i corrents com qualsevol de nosaltres. Gent que ha perdut la feina, o que els ingressos econòmics no li arriben per mantenir el nucli familiar.


(Podeu veure l'article sencer i més imatges al blog de l'escola)


Segons el professorat de l'escola, pels alumnes de 4t és una experiència necessària per adonar-se'n que ben a prop seu, hi ha una altra realitat paral·lela, o en alguns casos de semblant. I potser els hi desperta la consciència de com de necessari és fer voluntariat.


Moltes gràcies per la vostra participació. Us esperem de nou l'any que ve!

bottom of page