top of page
  • Foto del escritorGrup de Joves «El Far»

El grup de joves participem al Sent la Creu 2022

Diumenge 6 de març, el grup de joves vam participar com a voluntàries al "Sent la Creu", una celebració organitzada, des de ja fa uns anys, per l'església jove de Barcelona el primer diumenge de Quaresma. Gairebé 2000 persones ens vam reunir a la Basílica de la Sagrada Família per celebrar una eucaristia presidida pel Cardenal Omella, de bisbe de Barcelona, i el Cardenal Tagle, bisbe de Filipines.

El Cardenal va ser molt agradable a l'hora de fer l'homilia. Parlava un llenguatge molt per a joves. Cal dir que vam riure molt! I ens va tocar! Ens va parlar de la seva realitat, de la seva feina amb els més pobres del seu país i de com troba en ells la creu de Jesús.


Nosaltres vam participar com a voluntàries en el grup de músics, que va ser una experiència impressionant. Hi havia una coral amb més de 100 persones i uns quants músics (violins, piano, guitarra, baix... i nosaltres tres amb la flauta, el fagot i la trompa). Ens ho vam passar superbé!

La Núria, a més, va ser l'encarregada de portar la rèplica de la Creu de Magallanes, una creu que representa l'arribada del catolicisme a les illes, des de l'entrada fins a l'altar. Totes quatre vam tenir una molt bona experiència i esperem repetir l'any que ve!



bottom of page