top of page
  • Foto del escritorCatequesi Sant Ignasi

Sortida a la Passió d’Olesa de Montserrat

El dissabte 18 de març a la tarda un petit grup de la nostra parròquia vam anar a Olesa de Montserrat a veure el nou muntatge de la Passió.


El viatge en autocar va ser molt agradable i de seguida ens vam plantificar a l'esplanada davant el magnífic teatre. Com faltava força estona per l'inici de la representació vam aprofitar per prendre un "Cacaolat", com diu mossèn Xavier, i fer una estona de convivència en una terrassa d'un bar al costat del teatre. Des d'allí veiem arribar alguns actors que ja venien vestits des de casa, això feia augmentar les ganes de veure la representació i també la nostra curiositat.


Va arribar l'hora d'entrar, ens vam posar a la cua i en un tres i no res ja estàvem a punt en els nostres seients.

Va començar la representació amb una escena de nens i nenes dalt de l'escenari que ho feien d'allò més bé. Tota la representació és molt vibrant i t'atrapa de seguida. La història la coneixem, però estàs tan pendent de com l'expliquen que les dues hores es fan curtes. Fins i tot per als nens, ja que vam tenir la sort que ens acompanyaven dues famílies de la catequesi amb els seus fills i així ho van afirmar a la sortida.


Imatge de l'interior del teatre


Satisfets del que havíem vist pugem a l'autocar i tornem a la Parròquia on ens acomiadem contents d'haver compartit una tarda tan especial.


Pilar García

bottom of page