top of page
  • Foto del escritorParròquia de Sant Ignasi de Loiola Barcelona

Dia de la parròquia, corpus i 75 anys

Com cada any, per la festa del Corpus, els membres i grups de la parròquia ens hem trobat per celebrar que som comunitat. Aquest any a més coincidia amb els 75 anys des que la parròquia va ser constituïda.


Per donar relleu al dia, l’Eucaristia de les 12.30h va comptar amb la presència a més del rector Mn. Moretó, de l’arxiprest de la zona de la Sagrada Familia Mn. Turull i del P. Xicoy sj, jesuïta.

El P. Xicoy havia estat col·laborador molt actiu de les celebracions de la comunitat i no va voler perdre’s tampoc aquest acte d’acció de gràcies: l’eucaristia del 75 anys. A més va ser qui va fer l’homilia, en ella ens va parlar de comunitat, de Corpus i del pa.

Com el pa a les eucaristies que es converteix, que es parteix, que es comparteix i es reparteix, així la nostra comunitat i la seva acció, es converteix, es parteix, es comparteix i es reparteix.

En acabar l’eucaristia vam compartir en germanor, un dinar de celebració als locals de l’entresol.

Les celebracions del 75 anys, han estat un moment per reviure molt records entranyables, també han estat moments per repensar el futur sostenible amb la canalla i el més joves , però sobre tot han estat moments per sentir-nos comunitat cristiana en mig del nostre barri, i la nostra ciutat.

Per molts anys!



Concert de Gòspel


Entre els actes de la celebració del 75è aniversari, dissabte 10 al vespre es va fer un concert de gòspel. La Silvia Pallerola, coach professional i cantaire al Little Light Gospel Choir, ens ha explicat la seva experiència en aquest concert: «Per a mi va ser una experiència increible. La parròquia era l’escenari perfecte on públic i cantaires ens vam fusionar d’una manera increible. Emocions a flor de pell en totes direccions que arribaven amb tot tipus de ritmes i dolces melodies al fons del cor».





bottom of page