top of page
  • Foto del escritorEsplai Brúixola - Sant Ignasi

Prepararem les colònies d’estiu ☀️

Les monitores de l’Esplai Brúixola estem treballant amb molta il·lusió per preparar unes colònies d’estiu plenes d’aventura i diversió en plena natura! Aquest any, del 16 al 26 de juliol, ens esperen deu dies inoblidables a la Casa de colònies La Canova, a Olot.


La casa té espai per a 74 participants de 5 a 17 anys (més dels que som ara mateix a l’Esplai), així que tenim l’oportunitat d’ampliar el nostre grup i fer que més infants i joves puguin gaudir d’aquesta experiència!


El preu de les colònies és de 420 € per als 11 dies, que inclouen l’allotjament, les activitats, l’alimentació i el transport (hi anem en autocar). I el millor de tot és que, com a l’Esplai totes les monitores de som voluntàries, el preu no s’incrementa pels sous. A més, aquelles famílies que ho necessitin, poden demanar ser becades per l’Ajuntament de Barcelona, ja que les colònies estan homologades per formar part de les activitats que ofereix l’Ajuntament durant l’estiu.


Si coneixeu famílies amb infants interessats a viure aventures enmig de la natura, us convidem a proposar-los descobrir amb nosaltres La Garrotxa, amb el verd i el lila per bandera.


Com sempre, trobareu més informació al web de l’esplai:

bottom of page