top of page
  • Foto del escritorEsplai Brúixola - Sant Ignasi

Les colònies d'estiu i l'inici de curs a l'esplai

L'Esplai Brúixola no ens hem aturat aquest estiu! I és que tant infants com monitores hem marxat onze dies de colònies!!


Aquest any hem anat a "Mas Saiol", una casa de colònies que hi ha a Moià. Allà hem conegut la història de les noves generacions de la família Madrigal*, que a través d'un munt de jocs i activitats ens han acollit a casa seva i ens han ensenyat que hi ha molts tipus de famílies, però que totes són igualment vàlides perquè l’important és donar-nos suport els uns als altres i acceptar-nos i estimar-nos tot i que siguem diferents.


Ara ja estem preparant l'inici d'aquest curs tan especial en el qual l'esplai farà deu anys. De moment hem obert inscripcions i ben aviat les monitores quedarem per programar tot el curs.


Si coneixeu algú que vulgui formar part de la família bruixolenca, us demanem que li feu arribar la nostra pàgina web (esplaibruixola.weebly.com) perquè pugui fer la inscripció. Com nosaltres sempre diem: com més siguem, més riurem!


Ens veiem a l'octubre! 💚💜



* La família Madrigal és la protagonista de la pel·lícula de Disney "Encanto", que ha servit a l'equip de monis per inspirar el fil conductor de les colònies d'aquest estiu.

bottom of page