top of page
  • Foto del escritorParròquia de Sant Ignasi de Loiola Barcelona

Entrevista a Erena Estrada

Com et presentaries (breument)?

Em dic Erena, estic casada amb Andoni, tenim dos fils, una meravellosa família i amics. Soc basca d'origen, però catalana de cor, amb 33 anys en aquesta terra. Treballo en una empresa del sector mediambiental. Però sobretot, he tingut el do i la gràcia de saber-me filla de Déu i sentir-me seguidora de Jesús.


Tens algun hobby o algun interès que voldries compartir amb nosaltres?

M'agrada llegir i compartir amb els amics els llibres que m'inspiren. M'agrada la història i l'art; per exemple, estic enamorada del temple de la Sagrada Família.


Com i quan va ser el teu primer contacte amb la parròquia?

Vivint al barri, vàrem començar a anar a la Sagrada Família, però amb nens petits no resultava massa accessible. Vàrem descobrir la parròquia de Sant Ignasi per casualitat, perquè està davant de la guarderia on portàvem als nens, d'axó ja fa més de 20 anys.


En quines tasques, grups o serveis has col·laborat? En quin has estat més a gust?

Des de fa un parell d'anys estic al Consell parroquial i a la Comissió de litúrgia. Col·laboro amb les lectures a la missa de castellà dels diumenges, formo part del grup "Creciendo juntos" que va néixer amb el Sínode. Em sento part del grup "Amics de Jesús", encara que ara em resulta difícil anar-hi. He tingut l'oportunitat de compartir trobades amb "Encuentro en la Palabra", i durant un temps vaig estar al Rober. El que puc dir és que sempre m'he sentit a gust, acollida i part d'una comunitat rica i vibrat, i afortunada de compatir la vida i la fe amb tots.


PREFERÈNCIES:

  • Passatge de l'evangeli: Mateu 11, 28-30

"Veniu a mi tots els qui esteu cansats i afeixugats, i jo us faré reposar. Accepteu el meu jou i feu-vos deixebles meus, que soc mansuet i humil de cor, i la vostra ànima trobarà el repòs, perquè el meu jou és suau, i la meva càrrega, lleugera."
  • El teu sant o santa preferit: Santa Teresa de Jesús i Sant Ignasi de Loiola són els meus primers referents, encara que no puc deixar de fer esmena a Santa Teresita de Lisieux.


Què li desitjaries a la parròquia i a la comunitat ara que està celebrant els seus primers 75 anys?

Enhorabona a tots en aquesta comunitat diversa i enriquidora. Que romanguem fidels a l'Evangeli, que estiguem oberts a l'acollida - als que hi som i aquells que s'hi acosten -, i que donem testimoni de la nostra fe amb les nostres vides.تعليقات


bottom of page