top of page
  • Foto del escritorEsplai Brúixola - Sant Ignasi

Excursió al Poblat Ibèric de Puig Castellar

El dissabte 21 de gener, en comptes de fer tarda normal per grups d'edat, l'Esplai Brúixola vam marxar d'excursió a la muntanya!! ⛰👣


Vam anar al Parc de la Serralada Marina i vam visitar el Poblat Ibèric de Puig Castellar. Allà vam veure les vistes de tot el Barcelonès, que amb el vent que feia es veien perfectament! A part, vam veure en quines condicions vivien els Ibers, molt diferents de les nostres (sense electricitat, ni supermercats, ni menjar per emportar...)!!


Després de caminar una estoneta més, vam caminar fins a l'Ermita de Sant Climent, on vam dinar amb un sol que ens va ajudar a descansar i guanyar forces per la tornada.


Quan ja baixàvem cap a Barcelona, ens vam trobar amb una sorpresa que cap de nosaltres, ni tan sols els monitors, havíem vist abans: un incendi al bosc que, a causa del fort vent, cada cop es feia més extens. Les monitores vam trucar als bombers, que van arribar ben aviat. Per sort, el vent bufava cap a l'altra banda i cap de nosaltres va estar en perill en cap moment.


(Podeu veure més imatges de la sortida a l'Instagram de l'Esplai)


Va ser un dia d'Esplai a la muntanya únic, molt divertit i amb una ruta molt xula. Esperem gaudir de molts més dies com aquest!

bottom of page