top of page
  • Foto del escritorParròquia de Sant Ignasi de Loiola Barcelona

JMJ 2023: ho hem viscut i us ho volem explicar

La Núria Garcia té vint-i-dos anys i forma part de la comunitat de Sant Ignasi des de ben petita. Aquí ella es va preparar per rebre la seva 1a comunió i per confirmar-se. Aquest estiu ha viscut una experiència inoblidable i ens la vol explicar.


De quina trobada has participat i quins dies?

Vaig anar a la Jornada Mundial de la Joventut a Lisboa de l'1 al 7 d'agost


Quina era la dinàmica d'aquesta trobada?

És una trobada de joves de tot el món per a anar a la trobada amb el Papa de Roma, hi va haver catequesi sobre temes com l'ecologia integral, l'amistat, etc. I a les tardes hi havia esdeveniments més generals com el discurs del Papa Francesc, un Via Creu o la Vetlla al Campo de Graça (on vam estar tot el dia per anar-hi per a fer una vetlla on hi era tothom i una eucaristia presidida pel papa l'endemà al matí, després d'haver passat la nit dormint al camp).


Què t'emportes?

M'emporto una experiència de trobada amb gent de tot el món, de recordar la importància de rebre a tothom dins l'església, i d'acceptar-nos també nosaltres tal com som, com a joves podem canviar allò que no funciona, perquè Déu ens estima així i vol que ens moguem per millorar.


Què voldries compartir amb la comunitat de Sant Ignasi?

Amb la comunitat m'agradaria compartir el missatge de l'eucaristia final «Resplendiu (sigueu llum per als altres), escolteu (les necessitats de l'altre) i no tingueu por (Déu us estima i no us deixarà mai sols)».



bottom of page