top of page
  • Foto del escritorGrup de Joves «El Far»

El grup de joves anem a buscar la Llum de la Pau

Com alguns de vosaltres bé sabreu, aquest any hem començat un nou grup de joves a la parròquia. Ens trobem per compartir i parlar sobre les nostres inquietuds i trobar el nostre lloc a l’església i en aquesta comunitat. Una de les activitats que hem fet va ser anar a buscar la llum de Betlem que, gràcies al moviment escolta i guia es reparteix cada Nadal per tot el món.

Diumenge 19 de desembre, el grup vam anar a Badalona, on es feia un acte de rebuda. Vam anar fins a Badalona en metro i vam estar allà en un acte de rebuda, presentat per joves com nosaltres, que ens van convidar a consumir responsablement i, sobretot, productes km 0. Un cop acabat l'acte vam tornar a la parròquia i vam encendre un ciri, que vam mantenir encès fins al dia de la missa del pollet.


El dia de la missa del pollet, els infants de la catequesi van fer una petita processó amb la llum de Betlem i amb ella es va encendre la última espelma de la corona d’Advent.

Ens ha fet molta il·lusió compartir la llum amb tots vosaltres. Esperem que mantingueu aquesta Pau viva al vostre cor durant tot l’any, amb actes d’amor i solidaritat, però també consumint responsablement i tenint cura del planeta.

Bon Nadal a tothom!

bottom of page