top of page
  • Foto del escritorParròquia de Sant Ignasi de Loiola Barcelona

Comunicat

Arran de les últimes notícies divulgades sobre Mn. Vendrell, qui fou rector de la parròquia entre els anys 1999 i 2004, us fem arribar un comunicat que han publicat pel part de l’Església Arxidiocesana de Barcelona.


«Manifestem una vegada més la nostra voluntat de contactar amb les víctimes per conèixer de primera mà tot allò relatiu a aquest cas i així poder aclarir els fets i prendre les mesures oportunes. Perquè qualsevol víctima pugui exposar la seva versió dels fets i els seus records a l’Oficina d’Atenció a les Víctimes d’Abusos de l’Arxidiòcesi de Barcelona, ​​posem a la seva disposició la següent adreça de correu: acollida@arqbcn.cat


Els protocols vigents en aquest moment haurien d’impedir que un cas d’abús es pogués produir actualment. L’Arxidiòcesi de Barcelona, ​​la seva Oficina d’Atenció a les Víctimes d’Abusos i el Tribunal Eclesiàstic reiteren la voluntat i el compromís d’actuar en el present i en el futur per prevenir i, si escau, investigar, perseguir i sancionar els abusos a l’Església Catòlica en l’àmbit de la seva competència, i de col·laborar estretament amb les autoritats civils competents amb aquesta finalitat.


Per últim, manifestem novament el nostre dolor i la nostra proximitat amb totes les víctimes d’abusos que han tingut lloc al si de l’Església».


Si ho desitgeu, podeu consultar la nota de premsa sencera fent clic a aquest enllaç: https://esglesia.barcelona/notes-premsa/davant-el-cas-presentat-sobre-josep-vendrell-als-mitjans-de-comunicacio/ 

bottom of page